Toegankelijkheid

De huisartsenpraktijk en de bloedafnamepost van Atalmedial liggen een meter boven straatniveau. Behalve een kleine trap is het ook mogelijk om via een kleine omweg in de vorm van een lichtglooiende hellingbaan de entree van de huisartsenpraktijk te bereiken. Indien de entrees op wat voor manier een probleem voor u zijn, lees dan hieronder hoe de toegang voor u geregeld is.

Toegang rolstoelgebruikers van en naar Atalmedial bloedafnamepost via hellingbanen en artsenzone “binnendoor”

De Atalmedial bloedafnamepost heeft een eigen entree op Sixlaan 2d. Als deze ingang te lastig voor u is dan kunt u gebruik maken van de hellingbaanentree van onze huisartsenpraktijk, deze is gesitueerd 10 meter links van de voetgangers-entreetrap. Bij de ingang van de huisartsenpraktijk gebruikt u de Atalmedial-intercom, waarna een Atalmedial-medewerker u komt ophalen, om u binnendoor te begeleiden.

Toegang rolstoelgebruikers naar herhaalrecepten-brievenbus

De herhaalrecepten-brievenbus voor uw herhaalmedicatie bevindt zich aan de gevel 6 meter links van de entree van de huisartsenpraktijk. Deze is eveneens te bereiken via de bovengenoemde hellingbaan. Deze leidt u (desgewenst) langs de herhaalrecepten-brievenbus naar de praktijkingang van de huisartsen.

Patiëntentoilet

Meteen rechts in het entreeportaal van de huisartsenpraktijk is het patiëntentoilet gesitueerd.

Mindervalidentoilet

In de werkzone van de huisartsen is een mindervalidentoilet, de toegang tot dit toilet wordt daarom -desgewenst- verleend via de assistente.

Babyverschoontafel

Voor de kleinste patiënten is er een babyverschoontafel in het mindervalidentoilet. Vriendelijk verzoek om gebruikte luiers mee naar huis te nemen.