Spoed

Levensbedreigende situaties

In levensbedreigende situaties raden wij u aan 112 te bellen.

Spoed binnen praktijkuren toelichting

Indien u tussen 8.00 en 17.00 uur tijdens praktijkuren met spoed een arts nodig heeft, kiest u 0252-515114 toets 1.

Toets 1 mag altijd gebruikt worden als een patiënt van ons in acute nood verkeert. Deze lijn wordt -tijdens praktijkuren- direct opgenomen. De spoedlijn krijgt voorrang op alle reguliere werkzaamheden.

Minder dringende zaken

Voor minder dringende zaken dient u 0252-515114 te bellen en kiest u toets 2 voor contact met de assistente, zodat de spoedtoets gereserveerd blijft voor levensbedreigende situaties. Hiermee voldoen we aan de landelijke eisen voor bereikbaarheid 1e lijn huisartsenzorg.

Spoed tijdens lunchpauze

Onze lunchpauze is op werkdagen van 12.30 uur tot 13.30 uur. Belt u op voor spoedhulp tijdens de lunchpauze, dan wordt u doorgeschakeld naar de arts die uw spoed-oproep direct beantwoordt. Komt u aan de deur voor spoedhulp tijdens onze lunchpauze, en is er niemand aanwezig, dan wordt u bij de deur of balie verwezen naar een van der Kaaden-spoed 06 nummer.

Geen spoed?

Belt of komt u dan alstublieft na 13.30 uur naar de praktijk, dan zit de assistente weer bij haar agenda.

Spoed buiten praktijkuren

Medische spoedzorg buiten praktijkuren door doktersdienst Voorhout: 0252-240 212.

Bij gezondheidsklachten buiten praktijkuren, waarbij u met spoed een (huis)arts nodig denkt te hebben, neemt u altijd eerst telefonisch contact op met de Doktersdienst Duin-en Bollenstreek (DDDB). Het DDDB-bezoekadres is:

Rijnsburgerweg 4b
2215 RA
Voorhout